Mohl jsem získat pole position, litoval německý pilot stáje F1 Mercedes Rosberg

nico-rosberg-2010Němec Nico Rosberg považuje své šesté místo ze sobotní kvalifikace na Velkou cenu Monaka F1 za "strašný výkon", protože měl pocit, že jeho Mercedes je dost rychlý na to, aby dosáhl nejlepšího času a vybojoval pole position..

Německý pilot stáje Mercedes zajel nejrychlejší čas ve druhé části kvalifikace, v rozhodujícím dějství však nedokázal svůj výkon zopakovat. "Je mi to moc a moc líto, mám špatnou náladu, protože jsem jel opravdu strašně," prohlásil Rosberg. "Mohl jsem získat pole position nebo alespoň první řadu, ve druhé části jsem velmi lehce zajel nejrychlejší čas," připomněl.

Čtyřiadvacetiletý Němec nevidí žádný určitý problém, netuší, proč nedokázal dostat ze svého vozu všechno. "V poslední části kvalifikace bylo zkrátka všechno špatně. Na trati byl pořád provoz, taky jsem udělal nějakou chybu. "Prostě katastrofa, jsem strašně zklamaný. Je mi moc líto celého týmu. Takhle budu startovat ze šestého místa a bude to těžký závod," uzavřel Rosberg, jehož stájový kolega Michael Schumacher odstartuje o jedno místo za ním.

Rosberg je v průběžném pořadí šampionátu pátý, Schumacher devátý. Vede obhájce titulu, britský pilot stáje McLaren Jenson Button.

Zdroj: MONTE CARLO (MEDIAFAX)

 

Reklama

Reklama

Náš tip

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 5 

Statistiky

Členové : 6759
Obsah : 220

Komentáře


Poslední novinky

Nejčtenější

Pohár konstruktérů 2009

Pos Team Points
View full table