Kovalainen bude v roce 2009 více relaxovat

Kovalainen je zaměřen v roce 2009 více na relaxaci, ve které doufá, že mu pomůže dostat se blíže k lepším výsledkům, které podává jeho kolega mistra světa Lewis Hamilton.

 

 

Fin vyhrál svou první Grand Prix v minulém roce v Maďarsku, ale nakonec dokončil šampionát sedmý. 45 bodů za Hamiltonem.


„Já si myslím, že jsem měl příliš moc velké očekávání na sebe a byl jsem na sebe někdy příliš tvrdý. Pokud jsem se nedostal na pole position nebo jsem nevyhrál závod“ řekl při zahájení nového vozu týmu McLaren MP4-24 minulý týden.


„Nevěřím, že tady existují nějaké magické triky nebo jakékoliv speciální věci, opravdu se potřebuji zlepšit. Doufám, že budeme moci zlepšit každou věc na sobě, abych měl lepší výsledky“

„Jeden trik je, nicméně, to může být naučit se více a lépe relaxovat. Třeba jako kreslení, taková relaxace.“ Připouští si Kovalainen.


„ Nemyslím si, že bych měl všechno zlé brát na sebe“ řekl. „Já mám jednu sezónu za sebou, o které si myslím, že jsem v ní nebyl plně maximalizovaný “


Kovalainen se také potýkal s mnoha problémy, nejen, že měl většinou více paliva, než jeho kolega Hamilton, ale také měl technické problémy v roce 2008 a těžkou havárii v Barceloně a jiné mimořádné události.

„Myslím, že v první řadě musím, dokončit více závodů, než v minulém roce“ Uznal Kovalainen, ale také věří, že minulá sezóna mu dala mnoho zkušeností, které může použít v roce 2009 a být tak kapánek lepší.

„Doufám, že budu moc dát lepší instrukce a lepší údaje pro tým, inženýrům a designérům, a informovat je o problémech, které se týkají auta“

„Letos snad můžeme, otočit tyto nepříznivé události a doufám, že v tomto roce můžu být mnohem silnější.“

 

Reklama

Reklama

Náš tip

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 4 

Statistiky

Členové : 6759
Obsah : 220

Komentáře


Poslední novinky

Nejčtenější

Pohár konstruktérů 2009

Pos Tým Body
View full table