Briatore tvrdí, že se Hamilton poučil

Flaviu Briatoremu, šéfovi stáje Renault se povedl elegantní obrat, když ve čtvrtek začal tvrdit , že lídr šampionátu Lewis Hamilton na McLarenu se poučil z minulého ročníku. Ještě minulý týden tvrdil, že Hamilton opět zklame, protože nemá zkušenosti.

Hamilton si nechal loni, ve své první sezóně ve Formuli 1, proklouznout titul mezi prsty, když mu ho Kimi Räikkönen vyfoukl v posledním závodě, po předchozí famózní stíhací jízdě, kdy během 3 závodl stáhl náskok 17 bodů.

"Podle mého názoru Hamilton opět zahodí šanci vyhrát titul," řekl pro Gazzetta dello Sport po tom, co Brit v Japonsku nezískal ani jediný bod, přestože startoval z pole position.

 

"Hamilton se nic nenaučil, viděli jsme to v Japonsku."

V neděli vyhrál Hamilton v Číně právě z pole positron a zvýšil tak svůj náskok v šampionátu nad Felipem Massou na Ferrari na 7 bodů. Do konce ročníku zbývá poslední závod. Ten se pojede v Brazílii na okruhu v Sao Paulu.

Ve čtvrtek už Briatore otočil svá slova o 180°. 

"On (Hamilton) se poučil z minulého roku," sdělil pro webové stránky autosport.com.

"Pořád zbývá do konce jeden závod. Normálně, pokud bych si měl vsadit na někoho peníze, s jistotou bych je vsadil na Hamiltona. Má největší šanci stát se mistrem světa."

"Ale pokud mě někdo požádá abych riskoval, tak bych vsadil na Massu, protože ten mi v případě vítězství přinese mnohem více peněz."

 

Reklama

Reklama

Náš tip

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 10 

Statistiky

Členové : 6759
Obsah : 220

Komentáře


Poslední novinky

Nejčtenější

Pohár konstruktérů 2009

Pos Tým Body
View full table