Hamilton bude do VC Belgie v pořádku, předpokládá McLaren

Hamilton problém s krkemVedoucí závodník seriálu formule 1 Lewis Hamilton měl problém s krkem a vypadalo to, že mu neumožní zúčastnit se startu příštího závodu. McLaren nyní tvrdí, že by měl být závodník do Velké ceny Belgie, která se pojede příští týden, zcela pořádku.

"Zdravotní problémy pravděpodobně nezasáhnou jeho tréninkový program a očekáváme, že nastoupí k testovacím jízdám v Monze a na Belgické Grand Prix zcela zotaven", řekl vedoucí manager týmu Martin Whitmarsh.

Whitemarsh dále nastínil jak málo chybělo aby 23 letý Brit zmeškal nedělní závod Velké ceny Evropy ve Valencii.

"V sobotu v 8 ráno mi zavolal týmový doktor Aki Hintsa a řekl mi že Lewis má nějaké potíže", řekl na stránkách McLarenu (www.mclaren.com). "Ráno vstal s hroznou bolestí hlavy a měl křeče na krku".

"Aki ošetřoval Lewise, když přijel dorazil v sobotu ráno na okruh. Skoro nemohl hýbat s krkem a vypadalo to velmi vážně".

"Pro jistotu jsme připravili náhradního jezdce Pedro de la Rosa, přesto byl nakonec Lewis schopen se zpožděním sobotní tréninkové jízdy naplno absolvovat."

Hamilton se kvalifikoval na přední pozici a umístil se druhý za Ferrari Brazilce Felipe Massy a upevnil svou vedoucí pozici na šestibodový náskok, před posledními šesti závody.

 

 

Reklama

Reklama

Náš tip

Kdo je online

Právě připojeni - hostů: 5 

Statistiky

Členové : 6759
Obsah : 220

Komentáře


Poslední novinky

Nejčtenější

Pohár konstruktérů 2009

Pos Tým Body
View full table